Tønsberg

Tønsberg er et moderne hus som er røft og rikt på detaljer. Saltak, vinduer i hele fronten av andreetasje og både stående og liggende kledning er bare noe av det som gjør fasaden til Tønsberg røff og full av spill. 

“Særegent funkishus med store vinduspartier”

En førsteetasje med førsteklasses lysforhold

Inngangspartiet i førsteetasje leder inn i en stor hall hvor du har adkomst til vaskerom og bad. I denne etasjen finner du store vinduer i fronten som gir masse naturlig lys. På dette planet har du i tillegg tre soverom, bod og en romslig stue med utgang til terrasse med overbygg.


Mye lys og mye varme

Opp trappen til andreetasje kommer du inn i den åpne stue/kjøkken-løsningen. Mønt himling i full høyde og vindusflaten over hele gavlveggen gir rommet store mengder lys og luft samt flott utsyn. Her finner du også spiseplass man kan innrede med innebygget sittebenk, stor kjøkkensone og peis for ekstra kos på kalde vinterkvelder.


Andreetasje har dessuten en stor, overbygget balkong med rekkverk i glass, som gir boligen en spen¬nende karakter. Andreetasje har i tillegg til den fenomenale stue/kjøkken-løsningen også gjestetoalett og bod med god plass til oppbevaring. Som en ekstra krone på verket for de eldste i familien, finner du i denne etasjen også en egen foreldreavdeling bestående av et stort soverom, romslig garderobe og et eget bad.