Ekeberg

Ekeberg er et innholdsrikt og stilfullt hus på ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute.

“Moderne enebolig på ett plan”

Romslige stuer fulle av naturlig lysinnslipp 

På den ene siden av entréen finner du den store og delvis åpne stue-/kjøkkenløsningen på over 50 m2. Dette allrommet blir naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass. På andre siden av entréen finner du nok en romslig stue, hvor du har adkomst til to soverom, foreldreavdeling, og utgang til den overbygd terrasse.


Komfortabel foreldreavdeling med egen terrasse

Også stuen ved soverommene og den åpne stue-/kjøkkenløsningen har utgang til den romslige terrassen. Det samme gjelder det separate soverommet i den komfortable foreldreavdelingen, som også består av eget bad og en garderobe.


Praktisk vaskerom og carport

Utvendig er Ekeberg kledd med ulike materialer som gir både dybde og liv til fasaden. Huset har tilhør-ende carport hvor det også er inngang til vaskerom med bod og teknisk rom. I tillegg til den innvendige boden har boligen også en sport- og fritidsbod med inngang fra gårdsplassen. Ekeberg er huset for deg som ønsker en egenartet og førsteklasses livsløpsbolig.