Fredrikstad

Stramme linjer, et åpent og praktisk hus i funkisstil. En lekker miks av ulike overflater gir funkishuset en moderne og rustikk fasade. Innvendig har huset en luftig og arealeffektiv planløsning.

“Moderne funkishus med stor balkong”

En førsteetasje med førsteklasses lysforhold

Inngangspartiet i førsteetasje leder inn i en stor hall hvor du har adkomst til vaskerom og bad. I denne etasjen finner du store vinduer i fronten som gir masse naturlig lys. På dette planet har du i tillegg tre soverom, bod og en romslig stue med utgang til terrasse med overbygg.


Luftig hovedetasje med god utsikt

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen ligger i andreetasje. Her er det store vinduer som slipper inn mengder med naturlig lys og gir god utsikt. En stor balkong strekker seg i en L-formasjon rundt huset og fungerer som en forlengelse av kjøkkenet og stuen. I denne etasjen finner du også et stort soverom med direkte adkomst til garderoberom og et eget bad.


Mye lys og mye varme

I førsteetasje er det en romslig gang. Herfra kommer du inn i husets andre stue. Også her har du store vinduer som strekker seg helt ned til gulvet og gir rommet en lys og luftig atmosfære.

I samme etasje er det tre romslige soverom, med direkte tilknytning til stuen. Her er også husets andre bad, i tillegg til et separat WC. Huset har også et eget vaskerom.


Integrert garasje med adkomst til vaskerom

Integrert garasje på over 20 m2 med direkte adkomst til en sportsbod hvor du har nok lagringsplass. Fra sportsboden kommer du inn i vaskerommet - en utrolig praktisk løsning. Fredrikstad-huset er rett og slett perfekt for deg som ønsker åpne, praktiske løsninger i en moderne og lekker innpakning.