Heimdal

Heimdal er en utrolig interessant bolig. Huset har forskjellige takvinkler og er satt sammen av flere forskjellige bygningselementer. Dette gir Heimdal et tidløst design.

“En stor bolig med tidløst design og utleiedel”

Romslig hovedbolig med åpen planløsning og gode oppbevaringsmuligheter 

Den ene halvdelen av husets førsteetasje hører til hovedboligen. Her er det en kombinert entré og stue, som for eksempel kan innredes som TV-stue eller spillerom. I tillegg finner du et soverom, et stort bad, samt vaskerom, bod og teknisk rom. 


I husets andreetasje er det en stor åpen planløsning til kjøkken/stue med adkomst til en stor terrasse/balkong. Her kan du invitere til store middagsselskaper og få plass til hele familien.


Komplett leilighet med egen inngang

Den andre delen av husets førsteetasje utgjør en separat leilighet med et boligareal på 65 m2. Leiligheten er ideell for utleie hvis man ønsker en ekstra inntekt. Hvis ikke kan jo boligen benyttes som generasjonsbolig slik at foreldre/besteforeldre kan bo i leiligheten. Leiligheten har en åpen planløsning med adkomst til egen uteplass. I tillegg er det to soverom, bad og bod. Her er det plass til både enslige, par eller en liten familie.