HUSTYPER

I Bymarka har vi fastsatt hustype på tomt, dette for din og vår trygghet. Samtidig er det en stor fordel for dere som skal bo i Bymarka. Du har forutsigbarhet for hvordan det kommer til å se ut på nabotomten din og området får en helhetlig profil med veldig gode kvaliteter.

Alle hustypene er fra katalogen til Blink Hus. TEFT Entreprenør ble en del av Blink Hus i 2004 og i dag er vi en del av Mestergruppen - et av Skandinavias største konsern for boligentreprenører. Dette sikrer oss de beste avtaler med de viktigste leverandørene av byggevarer til ditt prosjekt.

Det vil være mulighet for noe individuell tilpasning av bolig, les mer om det her. MANGLER RIKTIG LENKE


Tønsberg

Tønsberg er et moderne hus som er røft og rikt på detaljer. Saltak, vinduer i hele fronten av andreetasje og både stående og liggende kledning er bare noe av det som gjør fasaden til Tønsberg røff og full av spill.


Farsund

Farsund et lekkert, moderne hus som passer perfekt for hele familien. Moderne linjer, store vinduer og gjennomgående praktiske løsninger gjør at det kompakte huset føles både luftig og romslig.


Lindås

Lindås er en enebolig med et unikt og spennende design i trekledning. Huset har to etasjer, og et bruksareal på 133,4 m2.


Vallø

Vallø er et stilrent og moderne hus med trekledning på yttersiden. Eneboligen har et bruksareal på 87,6 m2 med en utrolig arealeffektiv planløsning.


Heimdal

Heimdal er en utrolig interessant bolig. Huset har forskjellige takvinkler og er satt sammen av flere forskjellige bygningselementer. Dette gir Heimdal et tidløst design.


Fredrikstad

Stramme linjer, et åpent og praktisk hus i funkisstil. En lekker miks av ulike overflater gir funkishuset en moderne og rustikk fasade. Innvendig har huset en luftig og arealeffektiv planløsning.


Haugesund

Med sine 240 m2 er hustypen Haugesund et av våre største hus. Det er et moderne hus med spennende og spreke løsninger.


Ekeberg

Ekeberg er et innholdsrikt og stilfullt hus på ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute.


Skien

Med et bruksareal på mer enn 200 m2 er dette huset perfekt for den store familien som trenger ekstra mye plass å utfolde seg på.


Lunner

Lunner er en åpen og lys enebolig med store vinduer og god takhøyde. Husets bruksareal er på 89,8 m2, og strekker seg over ett plan.


Bryne

Ønsker du en stor bolig med helt egenartet karakter, åpne og spennende rom- og planløsninger? Da er nok Bryne midt i blinken for deg. 


Vadsø

Vadsø har luftig og effektiv planløsning og er spekket med lekre detaljer både innvendig og utvendig. Dette er et hus som passer utmerket for hele familien!